Hepsini taşınabilir yapın!

 

Dilediğiniz yazılımı USB belleğe atıp taşınabilir hale getirmek ister misiniz? Bu araçla mümkün!

İhtiyacınız olan bütün yazılımlar elinizin altında… Cameyo sayesinde normal yazılımları taşınabilir EXE dosyaları haline getirmeniz mümkün.

Cameyo sadece yazılımlarınızı USB bellek ya da harici diskinize aktarmanızı değil, ek işlevler kullanmanızı da sağlıyor.

Yazılımın web sitesinde halihazırda 500’ün üstünde uygulama indirmeye hazır olarak sizi bekliyor. Bunları hemen indirip kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Sitede web tarayıcılardan grafik işlemcilere 10 farklı kategoride pek çok yazılım bulmanız mümkün.

Cameyo Online yazılımını kullanarak programları doğrudan indirebiliyorsunuz. Ücretsiz üyeliğinizi başlattıktan sonra My Cloud Apps seçeneği altında kendi uygulama listelerinizi yaratabiliyor ve böylece her seferinde bütün listeyi taramak zorunda kalmıyorsunuz.

Ancak listede olmayan uygulamaları taşınabilir hale getirme imkanı tanıyan Online Packer henüz gerekli olgunluğa ulaşmış değil. Uygulama sırasında pek çok hata ile karşılaşılıyor. Onun yerine Cameyo uygulamasını indirerek kullanmanızı öneriyoruz.

Cameyo’yu kullanmaya başlamak için buraya tıklamanız yeterli…

 

Kaynak : +13 Temmuz 2012 Cuma, 19:33
CHIP Online

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.