Diablo 3 sonunda aramızda!

 

 

Blizzard’ın yıllardır beklenen oyunu Diablo 3, Taksim’deki şölenle birlikte Türkiye’de satışa çıktı!

Bugün, sabah saatlerinden itibaren Taksim’de biriken Diablo 3 kalabalığından buradaki haberimizde bahsetmiştik. Ve beklenen oyun, saatler 00.00’ı gösterirken, Dünya ile birlikte ülkemizde de satışa sunuldu.

Kalabalığın en ilginç ismi ise, kuşkusuz 30 saattir orada beklediğini söyleyen 40 yaşındaki Çağatay Argun isimli Diablo IIIhayranıydı. Lise çağlarında Diablo ile tanıştığını söyleyen Argun, oyun dünyasının Türkiye’de de geliştirğini görmekten mutluolduğunu söyledi.

Diablo III’ü Türkiye pazarını sunan Aral Oyun’dan Grup Müdürü Murat Acar ise, oyunun 2012 yılının en çok satılan oyunuolacağına kesin gözüyle bakıyor. 2008 yılında duyurulan ve ancak bugün satışa sunulan Dianlo III hakkında kendilerinin de buzamana kadar pek bir detay bilmediklerinin altını çizen Acar, hepimiz gibi, Blizzard’ın “hazır olunca piyasaya süreceğiz” açıklamasını takip ettiklerini söyledi.

Türkçe kutu ve kitapçığı ile satışa sunulan Diablo III iki farklı sürüm olarak raflara çıktı. Diablo III’ün normal sürümüne sahip olmak isteyenler 110 TL, Collector Edition olarak da bilinen özel Diablo III paketi için ise 240 TL’lik bir ödeme yapmak zorunda.

 

Kaynak : Veteknoloji

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.