Turkey değil,Turkiye – (Video)

 

 

Benim şahsen destek vermek istediğim ve sizlerin de katılmasını gönülden rica ettiğim bu projeye sahip çıkılmalıdır. Bu oluşumun siyasi bir amaç gütmediğini düşündüğüm için de proje için kendi adıma sizlerden destek bekleniyorum. Sizler ister sosyal paylaşım sitelerinde ister kendi site(leri)nizde isterseniz de msn/yahoo gibi anlık iletişim araçlarıyla bu sitenin tanıtımını veya amacının gerçekleşmesi için aşağıdakilerin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Eğer verdiğim site ile ilgili aklınızda soru işaretleri mevcutsa sadece aşağıdaki işlemi yapmanız da yeterlidir. (Detaylı bilgi sitelerinde mevcut : www.hindideğilturkiye.com )

19 Mayıs günü hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan’a email gönderiyoruz.

ADIM ADIM CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A EMAİL GÖNDER
1. Adım
Kendinize ait bir email adresine giriniz ve “Yeni ileti (email) yaz” linkine tıklayınız.

2. Adım
Aşağıdaki email adreslerini kopyalayıp “Kime” kısmına yapıştırınız:
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr, bimer@basbakanlik.gov.tr

3. Adım
“Konu” kısmına aşağıdaki başlığı kopyalayınız:
hindi değil, Turkiye!

4. Adım

Aşağıdaki metni adreslerini kopyalayıp “Kime” kısmına yapıştırınız:

 

Sayın Cumhurbaşkanım ve Sayın Başbakanım,

Ülkemizin, bu muhteşem toprakların, yaklaşık 2 milyar insanın konuştuğu İngilizce dilindeki karşılıkları aynı zamanda hindi, salak, aptal, beceriksiz vb. gibi manalara gelmektedir. Bu güzel ülkemizin isminin uluslararası arenada en çok kullanılan dil olan İngilizce’de aynı zamanda bu tarz küfür ve hakaret anlamları içermesi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak beni aşırı derecede rahatsız ediyor.
Bu nedenle, ülkemizin İngilizce’deki isminin “Turkiye” olarak değiştirilmesi ve bu konuyla ilgili gereken tüm çalışmaların yapılması adına ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara talimat vermeniz talebimi size iletiyorum.

Saygılarımla,

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı


5. Adım
Gönder’i tıklayınız.

 

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.